Personlig hjälp

Ta kontakt med oss direkt om det är något du undrar över eller behöver hjälp med. Vi svarar i telefonen under våra ordinarie öppettider. Övrig tid når du oss enkelt via mejl!

Personlig hjälp och rådgivning

Behöver du personlig hjälp och rådgivning med vilka åtgärder du kan göra för att minska risken för att utsättas för nätfiske eller andra försök att begå digitala brott kan du kontakta SSFs rådgivare för hjälp. Det kan du göra genom både chatt, mejl och per telefon under ordinarie öppettider.

Du får också få råd och stöd för olika åtgärder om du redan råkat klicka på en länk du är osäker på eller om du råkat ut för exempelvis bedrägerier.

Kom ihåg att alltid polisanmäla brott!

Mejl

sakerhetskollen@stoldskyddsforeningen.se

Hit kan du skicka mejl med mindre akuta frågor om hur du kan öka för att minska risken för digitala brott. Vi svarar så fort vi kan under våra öppettider.

Telefon

Här kan du ringa och ställa frågor om hur du kan öka för att minska risken för digitala brott som inte är akuta. Vi svarar så fort vi kan under den tid som mejlen är bemannad. Se tider längre ner.

08-783 74 00

Chatt

Under våra öppettider kan du även chatta med oss men det kräver att du går in på sakerhetskollen.se, där vi också har fördjupad information.

Ordinarie öppettider:
Måndag–torsdag 09:00–16:00
Fredagar: 10:00–16:00
Lunchstängt 11:30–12-30

En kampanj på uppdrag av regeringen för ett säkrare digitalt samhälle.

Ett samarbete mellan

MSB
Polisen
Stöldskyddsföreningen

Sidan och dess innehåll är framtagen av SSF Stöldskyddsföreningen i samarbete med Polis och MSB.

Strukturerat innehåll på siten drivs av Sanity.io

Alla guiderHur stor säkerhetsrisk är du?Andra språk/Other languagesKontakta ossOm webbplatsen